Dit zijn de bedankkaartjes die ik heb gemaakt voor klanten die de afgelopen weken bij mij besteld hebben. De basiskaart is Fresh Fig, een van de nieuwe InColors met daarop Peekaboo Peach, uit de andere set InColors. Er op zit een stuk Naturally Eclectic designpapier. Om het Peekaboo Peach en designpapier heb ik Peekaboo Peach lint geknopt. Dit is echt superlint. Het hoort zo kreukelig te zijn en dat vind ik er erg leuk uit zien. Daarbij is het heel zacht en strikt daardoor heel makkelijk. Zelfs ik kan er strikjes mee maken!

Voor de tekst uit de You’re Priceless stempelset heb ik Fresh Fig gebruikt. Vervolgens heb ik hem uitgeponst met de Pretty Label pons. Van Peekaboo Peach heb ik hetzelfde label nogmaals geponst en erachter geplakt. Dat heb ik samen met een paar dimensionals op de kaart gedaan. Een snelle kaart die er heel leuk uit ziet.