Selecteer een pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volg Het Knutsellab ook op:

Workshops

Wil je graag kennis maken met de producten van Stampin’ Up! of gewoon gezellig samen knutselen, volg dan eens een workshop. Je kunt mij bij jou thuis uitnodigen of je komt naar mijn huis. Ik vind het heel erg leuk om jou te laten zien wat je allemaal kunt maken.

Workshop bij jou thuis

Je kunt een workshop bij jou thuis organiseren. Ik kom dan met alle spullen die nodig zijn naar je toe, waar jij een aantal mensen hebt uitgenodigd. Ik help je in ieder geval bij het organiseren met allerlei tips en zorg vervolgens voor een gezellig ochtend/middag/avond. We kiezen samen het thema uit en ik laat altijd een interessante techniek zien. De workshopkosten zijn 10 euro per persoon. Dit is inclusief alle materiaalkosten en reiskosten (binnen een afstand van 50km rondom Neede). Als gastvrouw/-heer van de workshop kun je gratis artikelen verdienen, als de deelnemers Stampin’ Up! producten bestellen. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer Stampin’ Rewards jij krijgt, waarmee je producten uit mag zoeken. Ben je geïnteresseerd in een workshop bij je thuis? Mail dan naar natalie@hetknutsellab.nl

Workshops bij mij thuis

Ook organiseer ik regelmatig workshops rond een specifieke techniek, thema of project bij mij thuis. De eerst volgende dagen zijn:

  • Workshop Vellum – 18 april van 19.30 tot 21.30 VOL!
  • Workshop Pocket pages – 1 mei van 19.30 tot 21.30
  • Workshop nav mijn presentatie – 16 mei van 19.30 tot 21.30
  • Open huis – 19 mei van 13.30 tot 16.00 – Gratis, aanmelden verplicht
  • Cropdag – 26 mei van 10.30 tot 16.00 – kosten 12,50
  • Workshop Pocket Pages – 5 juni van 19.30 tot 21.30

Voor elke workshop geldt dat de kosten 10 euro per persoon zijn (tenzij anders gemeld), inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers. Wil je je hiervoor inschrijven? Mail naar natalie@hetknutsellab.nl Hopelijk tot snel!

Workshops met een beetje extra

Organiseer jij een leuke (mid)dag voor vriendinnen, buurvrouwen, vrijgezellenfeest of iets dergelijks en lijkt het je leuk om het knutselen te combineren met een leuke high tea/wine, tapas of iets anders? Het Knutsellab biedt in samenwerking met Studio 16 in Neede een hoop opties aan voor leuke activiteiten tijdens een dagje met de dames! Neem contact op voor meer informatie.

Online Workshops

Naast de online workshops kan je vanaf september ook online workshops volgen. Je krijgt dan een pakketje thuis gestuurd met alle materialen voor een aantal projecten. Via de email krijg je beschrijvingen en filmpjes van deze projecten.

  • Online Workshop september: Opgeven tot 15 augustus
  • Online Workshop oktober: Opgeven tot 15 september
  • Online Workshop november: Opgeven tot 15 oktober
  • Online Workshop december: Opgeven tot 15 november

Opgeven voor de Online Workshop doe je via natalie@hetknutsellab.nl. De kosten zijn per maand 12,50 inclusief verzendkosten.

Over Het Knutsellab

Mijn naam is Natalie en met Het Knutsellab laat ik je allerlei kaartjes, doosjes en andere papierprojecten zien gemaakt met de geweldige producten van Stampin' Up!.

Besteldata

9 april
27 april
17 mei
1 juni
Je kunt je bestelling doorgeven tot de dag VOOR de besteldatum.

Jaarcatalogus 2018-2019

Annual Catalog