Selecteer een pagina

Afgelopen zaterdag was de teamdag van mijn upline Petra. In dit kleine verslagje wil ik jullie een idee geven van hoe gezellig het zaterdag was.

Samen met Karlijn en Jacqueline stapte ik om 8.15 al in de auto, op weg naar Olst. Naar Petra. Haar team was zo gegroeid dat ze het gewoon niet meer in haar huiskamer kwijt kan, we moesten uitwijken naar een ruimte die zij nog had, want we waren met zijn 16en! 

Petra had leuke kadootjes voor ons klaarstaan en had een gastoptreden geregeld van Miranda Mols, haar up, om ons een leuke workshop kaars bestempelen te geven. Veel van mijn collega’s kenden deze techniek nog niet dus het was leuk om daarmee aan de slag te gaan.

Na een groepsfoto en een heerlijke lunch gingen we aan de slag met de geweldige workshop van Karlijn! Daar laat ik jullie van de week nog wat voorbeelden van zien.

En weet je, die workshops zijn leuk om te doen, maar het allerleukste is gewoon om elkaar te spreken en te zien. Zo had ik Marijke nog nooit in levende lijve ontmoet terwijl we regelmatig whatsappen. Hoe leuk is het dan om elkaar in het echt te zien? 

Lijkt het je ook leuk om bij dit soort teamdagen van mijn upline, of die van mijn eigen team, aanwezig te kunnen zijn? Stap dan in bij mijn team! Ik vertel je er graag meer over!