Zaterdag tijdens mijn teamdag gingen we aan de slag met een paar technieken. Een daarvan was het stempelen vanaf een babydoekje.

Wat je dan doet is dat je met een reinker wat druppels laat vallen op een babydoekje. Daar duw je je stempel in en die houd je vervolgens op je papier.

Ik heb gewerkt met de kleuren Lemon Lime Twist, Emerald Envy en Tranquil Tide, alle 3 inColors.

Mijn tip daarbij is dat je de stempel wel lang genoeg op het papier laat na het inkten. Er komt namelijk niet zo veel inkt op als bij een inktpad dus je moet de inkt de tijd geven om in het papier te dringen (zie het bovenste blaadje, die heb ik te kort op het papier gehouden).

De blaadjes zijn gestempeld achter de Flirty Flamingo. Op een los stuk wit heb ik met Lemon Lime Twist ‘Thinking of you’ gestempeld en uitgestanst met de Sweet & Sassy Framelits. Alle stempels zijn trouwens afkomstig uit de Pop of Paradise stempelset. De witte kaart heb ik op een Tranquil Tide basiskaart geplakt en de tekst met een dimensional daar weer opgeplakt. Het limekleurige lintje (heb je al gezien dat ie verschillende kleuren is? Ombre heet dat) maakt het geheel af.