Embossing paste droogt niet meteen. Het droogt snel maar duurt toch wel een kwartiertje/half uurtje voordat hij helemaal droog is. Weet je dat je daar mooi gebruik van kunt maken? Er is van alles dat je in de paste kunt doen nadat je hem hebt opgesmeerd.

Bij deze kaart heb ik Dazzling Diamonds glitter over de paste gestrooid nadat ik het stencil had verwijderd. Ik gebruikte het diamantjes stencil van de Pattern Party Decorative Masks op een stuk Bermuda Bay. Je kunt het op de foto niet enorm goed zien maar de diamantjes schitteren daardoor enorm! En op de voorgrond heb ik een boeketje bloemen gemaakt met de Boeket vol goede wensen stempelset en bijbehorende stanzen. Ik stempelde de bloemen in Daffodil Delight, Tangerine Tango en Berry Burst. Als laatste deed ik er een lintje op in Daffodil Delight.