Gistermiddag reed ik met Karlijn en Jacqueline (2 van de dames uit mijn team) naar Duiven om daar workshops te geven voor de open avond in Duiven. We hadden van tevoren niet zo’n idee wat we ons daar bij voor moesten stellen maar het leek ons heel leuk om aan bij te dragen.

In het Van der Valk hotel aangekomen stonden er allemaal tafels met 6 of 7 stoelen. Een tafel voor elke demonstrator om de workshop aan te houden voor de dames die zich op hadden gegeven. Vervolgens hebben we de tafels versierd, een leuke inspiratietafel gemaakt aan het einde van de zaal en natuurlijk de workshops voorbereid!

Om 7 uur gingen de deuren open en konden de dames naar binnen. Uiteindelijk waren er bijna 100 dames in de zaal. Ik had 4 gezellige dames aan mijn tafel die Stampin’ Up! nog niet goed kenden. Ze kregen eerst van Damir uitleg over Stampin’ Up! zelf en Charlotte liet hen voorbeelden zien met stempelsets, inkt en papier en vervolgens mochten de dames zelf aan de slag. Op de foto hieronder alleen hun eerste projecten maar daarna maakten ze ook nog een scrappagina met pocket pages én een kadoverpakking met de populaire pizzadoosjes.

 

Een groot succes dus! Wil jij nou ook een keer kennismaken met Stampin’ Up!, producten bestellen of zelf demonstratrice worden? Neem dan contact op, ik vertel je graag meer.