Afgelopen zaterdag (en vrijdag) was OnStage, de conventie van Stampin’ Up! waarbij we suuuuupergave nieuwe dingen zagen. Daar mag ik je nog niets over vertellen (Ahhhhhh) maar ik mag je wel mijn swaps van afgelopen zaterdag laten zien.

3 dames van mijn team waren mee. Voor hen, en mijn upline Petra, had ik een klein kadootje gemaakt.

Hiervoor heb ik Petal Garden designpapier gebruikt en deze met de Envelope Punch Board tot een klein envelopje gevouwen. Om de bovenflap dicht te houden zit er een stuk Calypso Coral omheen dat ik gekreukt heb. Daarna zit er een stukje omheen van Gold Mini Sequin Trim. Op de band heb ik bloemen geplakt die ik gestempeld heb in Pool Party en Calypso Coral (Oh So Eclectic stempelset) en samen Old Olive blaadjes uitgestanst heb. Om het af te maken zit er een Gold Faceted Gem op de bloem in het midden.
In het pakketje zit een velletje Touches of Nature Elements.

Maar ik wilde ook de andere teamleden van Petra iets geven (mijn teamgenoten dus) en voor hen maakte ik deze kaart:

Het idee had ik van Sandi MacIver uit Canada maar wel iets veranderd. Ik had 2 varianten: eentje met Rich Razzleberry en Sweet Sugarplum, de andere met Pool Party en Old Olive. Ik heb hetzelfde papier gebruikt: De Petal Garden designpapier en met een bord een rondje getekend en vervolgens op de potloodlijn uitgeknipt. Dat is geplakt op een stuk cardstock waar ik met Memento ‘Do something creative every day’ op heb gestempeld. En dat geheel werd nog weer op een stuk cardstock en de basiskaart (10,5cmx10,5cm) geplakt. De pen heb ik met Memento gestempeld en met de nieuwe Stampin’ Blend ingekleurd. Vervolgens heb ik ze met 2 mini dimensionals opgeplakt en met een klein beetje lijm de punt vast op de kaart geplakt. Beide stempels komen uit de Creative Forever stempelset.

Wat vind jij van mijn swaps van dit weekend?