Ik ben langzaam weer aan het bijkomen van een geweldig weekend OnStage en wilde jullie niet een klein verslagje onthouden. Klein hoor, want ik zou zo een ellelang verhaal kunnen schrijven maar daar zit je vast niet op te wachten. Wel op een kort verslag van hoe gaaf het is hoor!

Vrijdagmiddag reed ik, samen met mijn upline Petra, naar Utrecht. Eerst lekker ingecheckt bij het hotel en met de tram naar de Jaarbeurs. We mochten namelijk samen naar CentreStage. Dit is voor dames die Zilver Elite of hoger zijn en al een redelijk team hebben. Wij kregen daar eerst training in hoe we onze teams konden ondersteunen en daarna een heerlijk diner! Ook kregen we 2 extra kadootjes: een gave stempelset en een tshirt!

Op zaterdag kwam de rest van de dames van Petra’s en mijn team en hebben we een geweldige dag gehad. We hebben veel mooie, nieuwe dingen gezien, er leuk mee gespeeld en we hebben veel gefeest.

Zo mocht Petra 2 keer het podium op omdat ze het zo goed gedaan heeft dit jaar; Ze was nummer 4 bij Recruiting (nieuwe teamleden) en Overall.

Ik mocht ook over het podium lopen omdat ik Zilver Elite geworden ben en later bleek dat ik nr 6 in Recruiting en 19 Overall was. En dat heb ik aan jullie als klanten en mijn fantastische team te danken. Ongelooflijk bedankt!

   

In april is er weer een OnStage. Wil jij daar dan ook bij zijn en met ons gezellige team mee naar Utrecht gaan voor een fantastische dag met mooie spulletjes en vooral HEEL VEEL gezelligheid? Kom dan in mijn team en krijg nog korting op je Stampin’ Up! spullen ook. Stuur me een berichtje voor meer informatie.