Selecteer een pagina

Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag was ik bij OnStage Live 2017 in Amsterdam. En wat was het leuk!

Voor wie OnStage niet kent: dit is een evenement wat 2 keer per jaar gehouden wordt en waar allerlei demonstrators van Stampin’ Up! bij elkaar komen. Soms is dit een OnStage Local, dan is deze bedoeld voor een kleine plek (bij ons betekent dat een evenement specifiek voor Nederland), en 1x in de 3 keer is het een OnStage Live. OnStage Live is voor een heel continent, en dus was de afgelopen OnStage voor heel Europa. Er waren dus dames uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en natuurlijk Nederland, maar er waren zelfs wat dames uit Amerika, Canada en Australië!

Op donderdag gingen Gerreke, Mariska, Jacqueline, Karlijn, Petra en ik in de trein naar Amsterdam, met Gerrie als gezellige extra reisgenoot. Daar aangekomen, en ingecheckt bij het hotel, werden we bij de RAI begroet door Vincent en Damir om onze leuke spulletjes te ontvangen: een mooie tas vol goodies! (Foto van Miranda Mols)

Daarna kregen we 2,5 dag training, advies en zagen natuurlijk de nieuwe catalogus (2017-2018) en mochten ook met de producten spelen. We leerden de magie van goed (of nog beter) voor onze klanten zorgen. 

 (foto van Melissa)

De Stampin’ Up! mensen zijn echt heel gezellig en lief en ik ben deze keer met een aantal staff op de foto gegaan, waaronder met de CEO Sara.

Maar daarnaast wordt er een hoop lol gemaakt. We zijn met elkaar op de foto gegaan tijdens het evenement en ’s avonds gingen we gezellig samen uit eten en kletsen en cocktails drinken 🙂

Lijkt het je leuk om ook een keer bij een OnStage evenement te zijn? Word dan ook Stampin’ Up! demonstratrice. Je krijgt meteen 20% korting op alle producten, ziet de nieuwste producten als eerste (en mag ze ook al bestellen) en kunt je aanmelden voor OnStage Local in november!