Ik doe al tijden bloghops met Team Utopia, wat een groter team is van mijn upupline Miranda, maar het is toch altijd leuker om het echt met je directe teamleden te doen. Dus toen Marga uit mijn team met het voorstel kwam om te hoppen met een aantal van het KnutselKwebbels team kon ik niet anders dan daar achter staan natuurlijk!

We zijn vandaag met 5 hoppers en we gaan verschillende dingen uit de lentegids aan je laten zien. Misschien begin je hier aan de hop, misschien kom je al van een van de andere dames af. Ik wens je iig veel plezier met de hop!

Ik wil jullie mijn week 2 spread van 2018 laten zien met de Sweet Soirree Memories&More kaartjes.

Ik heb mijn foto’s gemat op Whisper White en daarnaast voornamelijk Calypso Coral en Rich Razzleberry gebruikt. Daar heb ik dus ook de kaartjes op uitgezocht. De Memories & More kaartjes van Sweet Soirree kun je gratis kiezen bij een bestelling van 60 euro. Om te versieren heb ik stukjes van kaartjes gebruikt, Rich Razzleberry washi tape en stickers uit het Sweet Soirree embellishment pack. Ook heb ik gewerkt met de Starburst pons. Dat is echt mijn meest gebruikte pons tijdens het maken van scrappagina’s en pocket pages want ze zijn geweldig voor embellishment clusters.

Wil jij ook een keer zo’n layout maken? Je kunt de spullen bij mij bestellen en/of langskomen voor een Pocket Pages workshop.

Voor nu kun je doorhoppen naar Jacqueline of terughoppen naar Gerreke.