Vorige maand was het neefje van mijn vriend jarig. Nou ja, neefje… Hij torent al boven mij uit en werd 15. Dus ik wilde wel een kaart maken die bij hem paste. Geen kinderachtige kaart maar een echte tienerkaart. Gelukkig is een van de geweldige nieuwe stempels die je gratis kunt krijgen tijdens de Sale-a-bration de Epic Celebration stempelset. Deze stempelset heeft schoenen, een gitaar en een koptelefoon. Dingen die een tiener aanspreekt 🙂

Dus besloot ik de kaart die je hieronder ziet te maken. De basis is een half A4 Bermuda Bay, dat ik in de lengte heb gesneden en gerild heb op 14,85cm. Ik heb daarop de schoenen een aantal keer gestempeld met Bermuda Bay inkt. Het stukje designpapier is een grijs streepje en komt uit het Coffee Break designpapier. Daarop zit een klein stukje Bermuda Bay Mini Chevron Ribbon. En dan komen we natuurlijk bij de ingekleurde schoenen. Ik heb de schoenen gestempeld met Memento inkt op Whisper White en ingekleurd met de nieuwe Stampin’ Blends. Die zal je nog veel langs zien komen want ik ben een beetje verliefd 🙂 Wat zijn die gaaf! Het zijn alcohol markers van Stampin’ Up! Van de 12 kleuren die we op dit moment hebben, zijn er steeds een lichte en een donkere versie zodat je meerdere kleurschakeringen kunt maken. Daarnaast zijn er een ivoren en een koperen marker waarmee je verschillende huidkleuren kunt maken en een color lifter die je kleur lichter kan maken (of foutjes kan weghalen). Voor deze schoenen heb ik de Pool Party donkere, Bermuda Bay lichte en donkere en van Night of Navy lichte blends gebruikt. Nadat ik klaar was met kleuren heb ik met de Stitched Circles het uitgestanst en met dimensionals opgeplakt.

Aan de binnenkant van de kaart zat trouwens ook een stukje van hetzelfde designpapier. Daar hadden we geld en een beetje cryptocurrency in gestopt. Dat 2e vooral voor de lol.