Selecteer een pagina

Ik heb al tijden nauwelijks geknutseld. Misschien ligt het aan het weer, misschien ben ik te druk… Ik heb geen idee.

Maar vorige week kwam Marieke langs en hebben we gezellig samen zitten knutselen. Ik heb haar wat tips gegeven over hoe je beginners kunt laten kennismaken met stempelen zonder dat ze overweldigd worden door al het aanbod. Daarvoor gebruikten we 1 stempelset en 3 inkten om kaartjes te maken.

We gebruikten als inkten 3 van de 2016-2018 in Colors: Emerald Envy, Peekaboo Peach en Flirty Flamingo.

De eerste set kaartjes maakten we met Blooms & Wishes. De ene kaart heeft een bloem gestempeld op de achtergrond, zoveel volgestempeld als afgestempeld, en daarop een laagje Flirty Flamingo en een witkaartje met groene blaadjes en een paar kleine bloemetjes die uitgeknipt zijn. De andere kaart gebruikt alle 3 de inktkleuren voor de achtergrond en heeft daarop een klein stukje Flirty Flamingo en een 2″ cirkel met daarin een tekst.

Voor de tweede set gebruikten we als stempelset Butterfly Basics. Marieke maakte een kaartje met slechts 1 inkt! Door af te stempelen werd hij toch superleuk. En ik werkte met 2 inktkleuren en een techniek genaamd Retiform.

Woensdag leg ik jullie uit hoe ik dit heb gemaakt.