Bij Dawn’s Stampin Thoughts zag ik een hele leuke kaart. Deze had een dubbele opening, wat ik erg grappig vond. En dus heb ik deze nagemaakt maar dan met mijn volledige eigen twist.

Dit soort kaarten heten Fun Folds, omdat er iets grappig is aan hoe ze open gaan. Deze kaart maakte Dawn:

En dit is mijn versie:

De basis van de kaart is 10×14,5 Lemon Lime Twist. Daar heb ik een flapje opgemaakt van 2,5cm bij 14,5cm, gerild op 10,5. Daarop een laag Emerald Envy van 8×29, gerild op 14,5. Deze laag is open te klappen. Op de voorkant daarvan heb ik een stuk Naturally Eclectic papier gedaan van 14,5×7, aan de binnenkant een stuk Whisper White van dezelfde grootte waar ik met Smoky Slate en Lemon Lime Twist de diamant uit You’re Priceless gestempeld heb. Op de voorkant heb ik ook 2 diamanten gedaan, een gestempeld met Smoky Slate en Emerald Envy, de andere gestanst uit Lemon Lime twist. De stanzen komen uit de Eclectic Layers Thinlits die je samen met Oh So Eclectic stempelset in een bundel kunt kopen. Maar zoals je ziet passen deze thinlits ook heel goed bij de You’re Priceless stempelset. Op de flap zit een stukje van het zelfde designpapier en een diamant bij de tekst ‘You’re brilliant!’ dat ik in Lemon Lime Twist gestempeld heb en uitgestanst heb met de Stitched Shapes Framelits.