Selecteer een pagina

Bloghop UtopiaHop hop hop, het is weer tijd voor een BlogHop van Team Utopia!

Vandaag laten een groot aantal dames van het Team Utopia jullie verschillende producten zien uit de nieuwe lentegids. Of je nu hier begint of al een tijdje aan het hoppen bent, er zijn een hoop leuke creaties te vinden op de blogs, dus ik raad je aan het hele rondje te maken!

Daarbij is er nog iets extra’s: je kunt een prijs WINNEN! Als je bij Tryntsje van Duren begint, en het hele rondje hopt, dan vind je bij alle dames een ei. Op dat ei staat een letter en als je alle letters achter elkaar zet krijg je een zin. Stuur deze zin voor 4 januari in een email naar Miranda Mols en je maakt kans op een exclusieve Stampin’ Up! hostess set uit de Lente/zomer catalogus: Iconic Occasions. 5 januari maken we de winnaar bekend.

Pssst: je winkans wordt verhoogd als je bij elk blog een reactie achterlaat.

Hier is mijn ei:

En laten we dan nu beginnen met het werkelijke project. Ik wil jullie vandaag mijn topper uit de nieuwe gids laten zien, de Beautiful You stempelset. Deze set heeft 3 afbeeldingen van dames, 2 vegen en maar liefst 8! teksten. Het is echt mijn favoriet.

Beautiful You

De basis van deze kaart is Night of Navy met daarop Floral Boutique designpapier. Met de Lots of Labels stanzen heb ik een stuk Whisper White uitgestanst en daar met Basic Grey de dansende dame opgestempeld. Met de ene veeg heb ik de jurk ‘ingekleurd’ door met Night of Navy te stempelen. Met de blenderpen heb ik de rest van de jurk een beetje kleur gegeven.

Aan de zijkant heb ik Night of Navy touw gebonden en het label is met dimensionals opgeplakt.

Happy Birthday Gorgeous

De binnenkant heeft de stempel ‘Happy birthday gorgeous’ in grijs waar ik de swirl in blauw weer overheen heb gestempeld (eerst afgestempeld). Ik was vergeten om een foto van de binnenkant te maken tot ik de tekst al had opgeschreven dus daar zit even een post-it overheen. Het berichtje heb ik met de Night of Navy marker geschreven om alles bij elkaar te laten passen.

Ik hoop dat je mijn project met Beautiful You leuk vindt! Zo ja, dan vind ik het heel leuk als je mijn blog vaker volgt en wat dacht je van mijn filmpjes op YouTube? Kijk aan de linkerkant voor de linkjes.

Mocht je iets willen bestellen (naar aanleiding van dit blog of het moois wat je in de gidsen ziet), stuur mij dan een email op natalie@hetknutsellab.nl.

Nu kun je terug naar het vorige blog of vooruit naar het volgende blog. Veel hopplezier!

BlogHop vorige Bloghop volgende