Wat je misschien nog niet weet, is dat Stampin’ Up! een hele gave planner heeft uitgebracht. Dat is een agenda waar je meer mee kunt. Je kunt er fotos bij in doen, versieren met papier en stempels, gebruiken als dagboek of echte agenda.. Mogelijkheden genoeg!

Ik heb mijn planner ook binnen en begin hem te gebruiken vanaf augustus. Ik heb mijn eerste maand dan ook leuk versierd. Ik wilde graag teksten en afbeeldingen ook gebruiken om mij te inspireren en motiveren en dat vind ik met de eerste maand erg goed gelukt.

De eerste pagina heb ik versierd met de Voor elke Gelegenheid stempelset en You’re Priceless stempelset. Na de foto heb ik hem natuurlijk ingevuld met dingen die ik deze maand moet doen, doelen die ik wil behalen in mijn bedrijven en wie er jarig zijn. 

Daarna volgt een maandoverzicht. Daar ben ik echt lekker los gegaan met het stempelen van kleine diamantjes in Lemon Lime Twist en Emerald Envy en grote diamanten in Night of Navy. De grote heb ik 1 keer afgestempeld maar ik denk dat ik jou aanraadt om het 2 keer te doen. Hij is eigenlijk nog steeds iets te donker om overheen te schrijven. Daarnaast heb ik Lemon Lime Twist washi tape gebruikt uit de groene washi tape collectie (bestaande uit 5 kleuren) en het Naturally Eclectic designpapier.

Na het fotograferen heb ik met de Emerald Envy marker belangrijke data in het overzicht gezet.

En dit is week 1. Normaal begin je zo’n maand op de 1e maandag van de maand en had deze week dus nog bij juli gemoeten maar omdat ik natuurlijk nu begin wilde ik deze week even bij augustus doen. Heb ik meteen een extra week in augustus om mijn doelen te bereiken 😉

Ik heb met washi tape de dagen wat meer gesplitst. Daarvoor heb ik Pool Party en Night of Navy uit het blauwe washi pack gebruikt. In het linkervakje zet ik de top 3 van belangrijkste dingen die ik die dag moet doen. Rechts schrijf ik aan het einde van de dag wat er allemaal gebeurd is. Zo is het een combinatie van agenda en dagboek.

Heb jij de planner al? Hoe ga jij je planner versieren en gebruiken?